Egységesen játszva nyertünk

A hetedik, utolsó előtti felkészülési mérkőzésünket játszottuk le szombat délután, ellenfelünk ezúttal a Videoton FC II. számú csapata volt a Várkői Stadionban. A székesfehérvári együttes szintén az NB III-ban szerepel, a Nyugati csoportban a hetedik helyen áll.

Ellenfelünknél felfedezhettek a szurkolók néhány ismerős nevet is, köztük a válogatott Szolnoki Rolandot, a pécsi Takács Martint, és az utánpótlás válogatott Torvund Aleksandert. Játékunkon meglátszott ugyan, hogy csak néhány napja „cseréltük le” a műfüvest füves pályára, de az is világos volt, hogy melyik a jobb csapat. Végig mi irányítottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki.

Az első félidő hajrájáig kellett várni az első gólunkra, Károly Bálint értékesítette a megítélt büntetőt. A szünet után sem lassítottunk, s Mojzer György révén kettőre növeltük előnyünket. Ellenfelünk ugyan szépített, ám arra nem volt esélye, hogy egyenlítsen, így aztán 2-1-re megnyertük a mérkőzést.

Csapatunkban bemutatkozott az átigazolási időszak utolsó pillanatában szerződtetett Nyárasdi és Koval is, mindketten csereként álltak be a második félidőben. A mérkőzés online közvetítését ITT olvashatja vissza.


Felkészülési labdarúgó-mérkőzés
Pécs, Várkői Stadion, 250 néző.
PMFC – Videoton II. 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Károly (44. – 11-esből), Mojzer (63.), ill. Torvund (78.)

PMFC: Sólyom (Gőcze, 46.) – Kónya K., Erdős, Puskás (Nyárasdi, 46.), Szabó (Gajág, 46.) – Nagy (Koller, 46.), Horváth (Koval, 64.) – Bata (Mojzer, 55.), Károly, Beke (Wittrédi, 55.) – Kónya D. Vezetőedző: Márton Gábor.


Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram