Elégedett edzők értékeltek

1-1-re végződött a PMFC Kaposvári Rákóczi elleni felkészülési mérkőzése. A jó iramú találkozó lefújása után a pécsiek vezetőedzője, Márton Gábor sokkal elégedettebben nyilatkozott, mint legutóbb, a Baja elleni összecsapás végén.

– Egy hozzánk hasonló célokkal rendelkező csapat ellen játszottunk, csak rajtunk múlott, hogy nem dőlt el a mérkőzés. Az első félidőben remek ritmusban futballoztunk. Amíg az „éles” csapat volt fent és fizikálisan rendben voltunk, addig nagyon tetszettek a látottak. Kimaradtak a helyzetek, míg ellenfelünk gyakorlatilag az első kapura lövéséből kiegyenlített. Sajnos nagy problémát okoz, hogy sok a sérültünk. A többieken viszont látszik, hogy jó erőben vannak. Ezen a héten már más jellegű edzéseket tartunk, elkezdtük a frissítést. Elégedett vagyok a mérkőzéssel, bár jobb lett volna nyerni, amihez az összkép alapján talán mi álltunk közelebb. Összességében kezdünk összeállni. Nem lenne baj, ha felépülnének a sérültek és végre mindenkivel számolhatnék. Örülök Frank Richárdnak, aki olyan dolgokat hoz a pályára, ami eddig hiányzott – mondta el Márton Gábor a lefújás után.

Természetesen a vendégek mestere sem volt elégedetlen a 90 perc után:

– Egy nagyon jó iramú mérkőzésen egy remek felfogásban játszó ellenfél ellen az első tíz perc kivételével egy jó mérkőzést játszottunk. Az új igazolásokkal meg voltam elégedve, Mayer Milán ismét betalált, ez külön öröm. Demeter Nándor nehezen vette fel a ritmust, neki még szoknia kell, míg az utánpótlásból érkező Szabó Alex jól szállt be a mérkőzésbe – idézi Artner Tamást a rakoczifc.hu.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram