Győzelemmel kell zárnunk az évet!

Óriási lehetőséget szalasztottunk el szombaton, hiszen első helyen zárhattuk volna az őszi félévet, de hiába futballoztunk nagyrészt fölényben és dönthettük volna el a meccset akár az első félidőben, egyszerűen nem tudtunk mezőnygólt szerezni.

A döntetlen miatt pedig a harmadik helyre csúsztunk vissza, surranópályán ugyanis beelőzött minket és a Szentlőrincen ikszelő Tiszakécskét a Vecsésen 1-0-ra nyerő Dunaújváros. Ráadásul csak reménykedhetünk benne, hogy védelmünk oszlopa, Fellai József hétvégén vállalni tudja a játékot, miután még az első játékrészben lerúgták, ami miatt le is kellett cserélni.

Nem lógathatjuk azonban sokáig az orrunkat, hiszen még egy tavaszról előrehozott rangadó vár együttesünkre szombaton 13 órától. Az a SZEOL érkezik hozzánk, amelytől még augusztusban kaptunk ki 2-1-re, pedig ott is a miénk lehetett volna a három pont, ha koncentráltak vagyunk a kulcsszituációkban és jól sáfárkodunk lehetőségeinkkel.

A szegedi kék-feketék jelenleg a tabella 4. helyén állnak, mindössze egy ponttal lemaradva a PMFC-től (32 pont). Legutóbb sem hazudtolták meg magukat, a Dabast verték hazai pályán 1-0-ra.

Észnél kell tehát lennünk az idei utolsó meccsen, és revánsot kell vennünk a SZEOL-tól (31 pont). A listavezető Dunaújváros (34 pont) Hódmezővásárhelyen, míg a második Tiszakécske (33 pont) Szekszárdon, az 5. Dabas (27 pont) pedig a Honvéd II. csapatánál vendégszerepel.

Buzdítsuk idén utoljára a fiúkat!

Hajrá, Pécs!


NB III Közép-csoport, 16. forduló
2017. november 25., szombat, 13:00
PMFC –SZEOL SC
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram